Skip to content
Scrise de Tudor Rus
Test drive: Dacia Bigster Hybrid 155 Journey Bigster este un pas mai sus pentru Dacia, o accedere pe teritoriu nou, în segmentul SUV-C. L-am testat la Marsilia și vă aștern primele impresii.
Chris Bangle: În lumea unui designer rebel Numele lui Chris Bangle apare tot mai des în contextul actualului limbaj de design practicat de BMW. Dar cine e, de fapt, Chris Bangle și ce-l recomandă?
Otto Mathé: când viața îți dă lămâi, fă-ți mașină de curse O mână paralizată îți poate încheia cariera de pilot. Sau ți-o poate relansa, dacă îți dorești asta cu adevărat. Și te cheamă Otto Mathé.
Amphicar: originile primului automobil amfibiu civil de serie Amphicar a fost un mix de tehnologie germană și britanică, gândit pentru clientul american cu mulți bani.
Scurta viață a circuitului Brooklands Brooklands nu e primul circuit de curse din lume, dar a fost promotorul sportului cu motor în Marea Britanie și pe continentul european.
Feblețea lui Giugiaro: Chevrolet Testudo Dintre toate automobilele care i-au trecut prin mână, Giorgetto Giugiaro a fost puternic atras de cel pe care l-a creat fără restricții.
Anatomie d’un come-back: review de pe canapea Mi-a luat o jumătate de după-amiază să văd cap-coadă documentarul Anatomie d'un come-back, pe Prime Video. Explic în continuare de ce te-ar putea interesa.
Test drive: Mazda CX-80 plug-in hybrid CX-80, fratele mai mare al Mazdei CX-60 propune extra spațiu și extra locuri pentru cei interesați de un SUV cu tente premium. Tudor Rus , Ciprian Mihai
17.02.2025
Test drive: Lynk & Co 02 Lynk & Co 02 este primul model electric al mărcii deținute de Geely și al doilea din gamă, după SUV-ul 01. L-am testat în Slovenia și raportez următoarele.
Transportor pentru un an: Minunea Albastră a lui Neubauer În 1955, Mercedes-Benz avea nevoie de transport rapid pentru a-și trimite mașinile de curse pe circuitele Europei. Așa s-a născut Minunea Albastră.
Renault și obsesia vitezei: de la 40CV la Étoile Filante În era goanei după recorduri de viteză, Renault a avut un loc la masa temerarilor.
Jurnal de bord: Trei săptămâni cu Mini Cooper SE Cum e viața cu un Mini Cooper electric? Încerc să ofer un răspuns în cele ce urmează. Tudor Rus , Ciprian Mihai
23.01.2025
O istorie (parțială) a numelor la Rolls-Royce Există nume de mașini și există numele mașinilor Rolls-Royce. Pe cât de simandicoase, pe atât de misterioase și greu de localizat la origini.
Test drive: BMW M5 A fost și este criticat pentru masa proprie generoasă. Dar noul BMW M5 e mai mult decât un șir de cifre în fișa tehnică. Tudor Rus , Ciprian Mihai
15.01.2025
Apariția mărcii Jaguar: ambiția lui William Lyons Cu mult înainte de a fi subiect de discuție (aprinsă) pe internet, marca Jaguar s-a înfiripat din atașuri și ambiția unui anume William Lyons.
Bruno Sacco: cel care i-a dat identitate mărcii Mercedes-Benz În patru decenii la Mercedes-Benz, Bruno Sacco a creat o filosofie de imagine a mărcii bine conturată și în ziua de azi.
Mille Miglia: tragica și frumoasa cursă a Bresciei După ce oamenilor din Brescia le-a fost luat Marele Premiu al Italiei, golul rămas a trebuit umplut. Așa s-a născut Mille Miglia.
Alec Issigonis: inginerul care ura matematica Greu încercat în prima parte a vieții, cel care a creat originalul Mini a compensat aversiunea față de numere și calcule prin creativitate și ingeniozitate.
Clădirea Chrysler: căi ferate, mașini și o țepușă în cer Vei citi în continuare despre o clădire-simbol. O poveste despre arhitecți orgolioși, industriași cu viziune și (pentru scurt timp) cea mai înaltă clădire din lume.
Test drive: Volvo XC90 facelift Pentru că va exista în paralel cu electricul EX90, Volvo XC90 a primit trucuri noi în tolbă. L-am testat prin Danemarca și Suedia, de unde cer permisiunea să raportez.
Navigare știri
Autocritica folosește fișiere de tip cookie pentru a se asigura că experiența ta pe acest site este perfectă. Nimic ieșit din comun, e o practică generală pe orice site din lume. Dacă ești de acord, continuă navigarea. Ok Privacy policy